Search
Close this search box.

El central Aleix Vall penja les botes lluint el braçalet de capità del Vilanova

El jugador tanca una llarga trajectòria en el futbol català

Aleix Vall, ahir, després del xiulet final // G.M.CH.

Agus Isabel el volia intentar convèncer perquè es vestís de curt una temporada més, però el desgast de tants anys jugant ha pesat més. El central Aleix Vall, finalment, penja les botes. Ahir va jugar els seus últims minuts –tota la segona meitat– en el partit amistós que el Vilanova va disputar contra el Juvenil A de l’Espanyol. Va començar de pivot i va acabar de central.

Marxa l’últim supervivent al club de l’època daurada del conjunt de la capital del Garraf a Tercera. No va arribar a disputar cap playoff amb la samarreta del Vilanova, però va formar part d’aquell equip que es va guanyar el respecte de tots els equips catalans de la categoria.

Aleix Vall, de 37 anys, posa el punt final a una llarga trajectòria en el futbol català. Va fer-se a l’Europa, va ascendir a Segona B amb el Santboià i va jugar una temporada a la categoria de bronze del futbol espanyol amb els vermell-i-negres, va jugar també amb el Premià, el Gavà, l’Horta i el Martinenc, va vestir la samarreta de la selecció catalana amateur i de les categories inferiors de Catalunya i ha estat al Vilanova en tres etapes. L’última la va començar el curs 2017/2018, el del retorn dels blanc-i-blaus a Primera Catalana. Des d’aleshores era una de les veus més autoritzades del vestidor.


Aleix amb la pilota ahir a l’Alumnes Obrers // G.M.CH.

El central –a vegades lateral o pivot– es va acomiadar del futbol lluint el braçalet de capità del Vilanova. Fora del camp –el partit era a porta tancada per la crisi del cornavirus– l’esperaven la seva família i uns amics per acompanyar-lo en el seu particular últim dia a l’oficina. No va faltar la menuda Siena, la seva filla, vestida amb la samarreta del Vilanova i el dorsal 22, el que ha lluït el seu pare en les últimes tres campanyes de futbol.

C’est fini. Saps que has escollit bé quan penso que si tornés a néixer 1000 cops tornaria a triar jugar a futbol. Gràcies a tots els companys que he tingut, i a tots els clubs. He disfrutat com un animal, ha escrit aquest matí al seu perfil de Twitter sobre una foto amb la seva companya i la seva filla. La setmana que ve Aleix Vall passarà revista a la seva carrera amb elPrimer.cat.

 

 

Comparteix la notícia