Search
Close this search box.

El central Luca, dotzena baixa confirmada pel Vilanova de cara al nou curs

Luri Sorroche dona la plantilla pràcticament per tancada

Luca deixa el Vilanova després de dues temporads // G.M.CH.

El central Luca Zarse tampoc no continuarà a la disciplina del Vilanova. Ahir ho va fer públic el club. El defensa deixa de pertànyer a l’equip blanc-i-blau després de dues bones temporades.

Durant l’estada a l’Alumnes Obrers, Luca va ser titular a l’eix de la defensa fins que una lesió a l’esquena va deixar-lo fora de combat i va impedir-li jugar gairebé tota la segona volta de la Lliga passada.

Ara vol fer net de la lesió que arrossega abans de comprometre’s amb ningú.

“He començat a fer esport, però encara tinc alguna molèstia. Vull poder recuperar-me bé el temps que faci falta. En funció de les sensacions que tingui, veuré quin temps necessito. Tinc ganes de tornar a jugar. Ara bé, vull anar a poc a poc”, explica el jugador.


La baixa de Luca és la dotzena confirmada pel Vilanova de cara al nou curs. La fesomia del grup canviarà per complet respecte la de les darreres campanyes.

La tècnica Luri Sorroche dona pràcticament per tancada la plantilla. Així i tot, encara està per arribar un migcampista i a l’entrenadora li agradaria tancar la incorporació d’un davanter golejador.

El Vilanova començarà la pretemporada el 29 d’agost. La Lliga no arrenca fins al 2 d’octubre.


ELS MOVIMENTS EN LA PLANTILLA

Altes: Luri Sorroche (entrenadora), Àlex Frutos i Adam Maftouh (Sitges); Javi Boza (Gavà), Jan Casas i Víctor Fernández (FE At. Vilafranca); Jean Marco (Sitges B), Marc López, Héctor Fernández i Arlés Gordillo (Juvenil); Dani Gutiérrez (Juvenil Cerdanyola), Albert Alfonso (Valls), Sergio Ximénez i Iván Torres (Atlètic Vilanova); Manu Muñoz (Penya Jove) i Javi Arenas (Alto Garda). Baixes: Agus Isabel (entrenador), Mario Méndez, Víctor Miranda, Edgar Doblas, Pascua, Eric González, Pacheco, Toni Escribano, Amir, Roger Peña, Antolínez, Totti i Luca. Renovacions: Codina, Saldaña, Aleix Semur, Jair, Matty i Marcel.

Comparteix la notícia