Search
Close this search box.

El centrecampista Roger Gorrea és baixa en la disciplina del Vilanova

El club manté oberta l''operació fitxatges'

Roger Gorrea és baixa en el Vilanova // G.M.CH.

El migcampista Roger Gorrea ha deixat de pertànyer a la disciplina del Vilanova. Ahir ho va anunciar el club a través de les xarxes socials.

Gorrea va arribar durant l’estiu procedent del Rubí encara amb Luri Sorroche com a entrenadora i ara marxa havent jugat 10 partits, cinc com a titular.

El jugador no ha tingut el protagonisme que hauria desitjat. De fet, com indiquen les estadístiques, no havia aconseguit una plaça de titular habitual, malgrat venir de fora del Garraf.


Davant d’aquesta baixa i la d’Arlés, que se n’ha anat a Itàlia, més la falta de gol, el club manté oberta l”operació fitxatges’ per continuar refent la plantilla de cara a revifar després de quatre derrotes seguides i anar quart per la cua.

El Vilanova treballa en la contractació de dos atacants. Un seria un 9 pur, un perfil que costa de trobar en el mercat. El punta Arnau Moya, exSitges i exRoda de Berà, s’està entrenant amb el grup.

El tècnic Vilagut també vol apuntalar la defensa amb un o dos jugadors, ja que el central Campuzano, inscrit en la Kings League, tindria difícil compaginar-ho amb els partits que l’equip jugués els diumenges, quan es disputa la competició creada per Gerard Piqué.

Comparteix la notícia