Search
Close this search box.

El CF Cubelles, protagonista en la Televisió de la Federació Catalana

El programa 'La Frontal' visita el Pons i Ventura

Capa, Fité i Vilagut, durant el programa // FCF TV

El CF Cubelles va ser el protagonista ahir al vespre del programa ‘La Frontal’, que s’emet cada dilluns a FCF TV, la televisió de la Federació Catalana de Futbol. L’espai es pot veure a la carta al web del canal: www.fcf.tv

Carles Fité, presentador del programa, va conversar amb Xavi Vilagut i Capa, entrenador i capità de la primera plantilla del Cubelles, respectivament; amb Toni López, president de l’entitat; amb Josep Serra, coordinador del futbol base, i amb Lluís Pineda, expresident del club.

Vilagut i Capa van recordar l’ascens a Segona Catalana de la temporada 2018/2019 i la final de la Copa Catalunya Amateur, que l’equip va perdre en els penals contra el Parets. De l’ascens, Vilagut va dir que “va ser fruit d’un procés de diversos anys. Vam completar una gran campanya, amb només una derrota”.

Per a Capa, “aconseguir l’ascens amb l’equip del meu poble va ser molt especial”. Sobre la final de la Copa Catalunya, tots dos van coincidir que no oblidaran l’experiència, malgrat la derrota final.

Tant Vilagut com Capa, també van ser preguntats per a la situació actual, sense poder jugar arran de la crisi del coronavirus. “Tenim moltes ganes de tornar-hi”, va admetre el capità.

Toni López, Josep Serra i Lluís Pineda van abordar altres qüestions relacionades amb el club.


Comparteix la notícia