Search
Close this search box.
,

El Club Gimnàstica Vilanova brilla en la 2a fase de la Copa Catalana de base 1-2-3-4-5

Assoleix cinc podis, dos ors i dos bronzes individuals i un bronze per equips

El Club Gimnàstica Vilanova va obtenir uns resultats molt satisfactoris // CG VILANOVA

Esplèndids resultats del Club Gimnàstica Vilanova en la segona fase de la Copa Catalana en nivell base categories 1-2-3-4-5. L’equip de la capital del Garraf va aconseguir cinc podis, dos ors i dos bronzes individuals i un bronze per equips.

La competició es va disputar el cap de setmana passat a Sant Jaume d’Enveja.

En la categoria Base 5P, Sabrina Royo va guanyar l’or en la classificació general individual i va ser primera en salt, paral·leles i terra.

Ariadna Gol va competir en categoria Base 2P i també va obtenir l’or en la classificació general individual. En aparells va quedar primera en salt i en paral·leles.

En Base 4P, Noa Rosalén va guanyar el bronze individual i en la mateixa categoria Júlia Horta va ocupar el segon lloc en salt.

També va penjar-se el bronze Queralt Carmona, que va participar en la categoria Base 3M, on Cloe Lirola va ser segona en paral·leles. La suma de puntuacions de Queralt Carmona, Cloe Lirola, Philippa Strobl i Vera López els va atorgar el bronze per equips. Naia Arbiol i Mar Seguí també van competir en aquesta categoria.


D’altra banda, en categoria Base 4G, cal destacar la setena posició a la general de Nerea Pascual, amb la millor nota a la barra. Van completar l’equip Alba Almirall i Nahia Miret amb una vuitena plaça col·lectiva.

En categoria Base 2G, van competir Edith Sans, Adele Velo, Irene Gálvez i Olivia Lemberger, que van aconseguir la 12a posició per equips.

En categoria Base 1G, cal destacar la cinquena posició June Mejías, que va ser segona a terra i, juntament amb Duna Puig i Rim Chemlali, van concloure en setena posició per equips.

Leyre Lozano, per la seva part, va ser quarta en la categoria Base 1P quedant tercera a la barra i primera a terra. També hi va concórrer Valeria Martínez, que va acabar sisena a terra.

Aquest cap de setmana és el torn de la Base 6-10, que competirà a Lleida en la segona fase classificatòria de la Copa Catalana.

Comparteix la notícia