Search
Close this search box.
,

El Club Gimnàstica Vilanova brilla en la cloenda del Campionat de Catalunya

L'entitat de la capital del Garraf tanca a una gran temporada

L'equip masculí de Promoció 5 va ser campió de Catalunya // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica va obtenir un gran botí de medalles en la darrera jornada del Campionat de Catalunya de Gimnàstica. La prova es va celebrar a Vic durant el cap de setmana.

En gimnàstica artística masculina, David Planas, Nuei Lambea, Martí Gelida i Nil Figuerola es van proclamar campions per equips en la categoria Promoció cinc.

Hi van contribuir els bons resultats individuals de cadascú. David Planas va ser campió després de quedar primer en paral·leles, anelles, poltre amb arcs i barra fixa i segon en terra i salt. Nuei Lambea va quedar segon també amb una gran actuació. Va ser primer en terra i salt, segon en poltre amb arcs i anelles i tercer en barra fixa.

Martí Gelida va pujar al tercer calaix del podi individual després de ser segon en paral·leles i tercer en salt i anelles. Nil Figuerola va quedar quart gràcies a un segon lloc en barra bixa i a una tercera plaça en terra, poltre amb arcs i paral·leles per aparells.

En categoria Base 4, Rubén Pecellín, Oriol García i Edgar Angel van quedar subcampions de Catalunya per equips.

Xavi Tenor i Judit Olià van dirigir els dos equips.

El Club Gimnàstica Vilanova també va obtenir grans resultats en Via Olímpica femenina. L’equip de la capital del Garraf, entrenat per la Lídia Castillejo, va endur-se un or, una plata i dos bronzes.

En categoria Via Olímpica 2, Nerea Sampietro, Carlota Moreno i Daniela Sabariego es van proclamar campiones de Catalunya per equips.


Les integrants de l’equip de Via Olímpica // CG VILANOVA

En la classificació individual, Nerea Sampietro va ser bronze a la general absoluta, primera en salt i barra i tercera en paral·leles i terra. Carlota Moreno va quedar vuitena a la general i primera en salt, i Daniela Sabariego va acabar novena de la classificació general.

En Via Olímpica 1, Gala Martínez es va penjar la medalla de bronze destacant el seu tercer lloc en terra. Júlia Margalef, per la seva part, va ser subcampiona de Catalunya en Via Olímpica 4 amb una primera posició en salt i terra. En Via Olímpica 3, Diana Ruiz va ser vuitena de la general.

Temporada excepcional

Aquests bons resultats només van ser la punta de l’iceberg dels èxits obtinguts pel Club Gimnàstica Vilanova en totes les cites del Campionat de Catalunya, que havien començat el 5 de juny.

L’entitat ha tancat la temporada 2020/2021 amb tres títols de campions de Catalunya i dos subcampionats per equips i set ors, quatre plates i tres bronzes individuals. El treball del cos tècnic format per Lídia Castillejo, Encarni Adsuar, Judit Olià i Xavi Tenor ha donat els seus fruits.

De la resta de la representació del club, Isabella Marcelli (Escolar D4G) va ser campiona de Catalunya sent primera en salt, paral·leles i barra. En aquesta mateixa categoria la mateixa Isabella Marcelli, Íngrid Pecellín i Helena Tristany van proclamar-se subcampiones per equips.

En Base 3P, Greta Jasanada també va ser campiona de Catalunya gràcies a un primer lloc en paral·leles i barra i a una tercera plaça en terra.

També va ser campiona Kate Serrano, que competia en Base 4P. Va ser primera en barra i segona en paral·leles. Igualment, en Base 4P, Lara Dodds va quedar subcampiona amb un primer lloc en terra i a un segon lloc en salt. En la classificació per equips, la suma de les puntuacions aconseguides per Serrano, Dodds i Ruth Abad les hi va donar el subcampionat autonòmic.


En categoria Base 4G va destacar Natasha Craven, també campiona de Catalunya amb una primera posició en salt i barra i una segona plaça en paral·leles i terra. Un altre títol de campiona de Catalunya va ser per a Laia Mallén en Base 5P després de quedar primera en aparells, tant en salt com en terra.

En categoria Base 6G, Noa Membrive va ser subcampiona autonòmica amb un primer lloc en salt, una segona plaça en terra i una tercera posició en paral·leles. Per últim, Ariadna Pueyo va proclamar-se campiona catalana en Base 7G. Va ser primera en salt i terra, i segona, en paral·leles.

Comparteix la notícia