Search
Close this search box.
,

El Club Gimnàstica Vilanova brilla en l’Autonòmic de Via Olímpica i GAM

L'entitat de la capital del Garraf aconsegueix 28 podis

El CG Vilanova continua recollint èxits // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va aconseguir fins a 28 podis en el Campionat de Catalunya de Via Olímpica de GAF (Gimnàstica Artística Femenina) i de totes les categories de GAM (Gimnàstica Artística Masculina).

La competició es va disputar el cap de setmana passat a Vic.

En Via Olímpica Femenina 2 (VO2), Gala Martinez va ser campiona de Catalunya en la classificació general absoluta, havent aconseguit el títol en salt i paral·leles i la tercera plaça en barra.

En VO3, Nerea Sampietro també es va endur el títol autonòmic. Va quedar primera en salt, barra i terra i subcampiona en paral·leles.

Carlota Moreno, per la seva part, va ser tercera de Catalunya en la classificació general amb un subcampionat en barra i terra i un tercer lloc en salt.

En VO4, Diana Ruiz va destacar en salt amb un tercer lloc i va aconseguir la novena plaça en la general.

Pel que fa a la Gimnàstica Artística Masculina, Llibert Villaubí va ser sisè de la general en Promoció 3 amb un subcampionat en terra.


En Promoció 5, David Planas va quedar subcampió en la general amb un primer lloc en poltre amb arcs i anelles, una segona plaça en barra fixa i una tercera posició en terra i paral·leles.

Nuei Lambea, per la seva banda, va ser quart en la classificació general gràcies al títol que va obtenir en paral·leles i al tercer lloc que va firmar a la barra fixa.

Martí Gelida va ser baixa per lesió.

En base 4, Rubén Pecellín va ser subcampió de Catalunya en terra i tercer en anelles, salt i paral·leles, i va quedar quart de la general.

Oriol Garcia va competir en base 5 amb un vuitè lloc en la general i un subcampionat de Catalunya en terra.

Comptant les 28 medalles del Campionat de Catalunya 2022 Escolar i Base GAF, celebrat el 18 i 19 de juny a Esplugues de Llobregat, i les 28 medalles d’aquest Campionat de Catalunya 2022 de Via Olímpica i GAM, el Club Gimnàstica Vilanova conclou la Copa Catalana amb un total de 56 medalles.

Per a l’equip Via Olímpica encara queda pendent el Campionat d’Espanya 2022, que se celebrarà del 20 al 23 de juliol a Pamplona.

Comparteix la notícia