Segueix-nos

Gimnàstica

El Club Gimnàstica Vilanova es llueix en la 1a fase de la Copa Catalana de Via Olímpica

Les de Lídia Castillejo obtenen quatre medalles d’or, tres d’individuals i una per equips

Les representants del Club Gimnàstica Vilanova van brillar a Besalú // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va obtenir quatre medalles d’or, tres d’individuals i una per equips, en la primera fase de la Copa Catalana de Via Olímpica, disputada el cap de setmana passat a Besalú.

Les deixebles de Lídia Castillejo van quallar una esplèndida competició.

Neus Massana va pujar al primer calaix del podi individual en Via Olímpica 1 sent primera en terra i tercera a la barra en la classificació per aparells.

En Via Olímpica 3 va arribar també un or individual per al Club Gimnàstica Vilanova. Se’l va penjar Gala Martínez, que va ser primera en paral·leles, segona en terra i tercera en salt.


Va arrodonir l’actuació de l’equip vilanoví Nerea Sampietro, campiona individual en Via Olímpica 4 amb un primer lloc en salt, paral·leles i terra en la classificació per aparells.

L’èxit de Sampietro va ser doble, ja que juntament amb Carlota Moreno i Greta Jasanada van guanyar l’or per equips també en Via Olímpica 4.

Moreno va ser plata en la classificació individual amb un segon lloc en salt i a terra i una tercera plaça a les paral·leles. Jasanada va acabar vuitena amb una tercera posició a terra.

El Club Gimnàstica Vilanova també va competir en Via Olímpica 2 amb Ona Pons, novena a la general, tot i quedar primera en salt i a terra.

PUBLICITAT

Més a Gimnàstica