Search
Close this search box.
,

El Club Gimnàstica Vilanova obté 30 medalles al Campionat de Catalunya

El botí inclou 14 ors, sis plates i 10 bronzes

Els dos equips de gimnàstica artística del conjunt vilanoví // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va aconseguir un total de 30 medalles (14 ors, sis plates i 10 bronzes) en el Campionat de Catalunya Absolut de Gimnàstica Artística Femenina i Gimnàstica Artística Masculina 2023. La prova es va disputar al pavelló Isaac Gálvez el passat cap de setmana.

En Gimnàstica Artística Femenina, Neus Massana va proclamar-se campiona de Via Olímpica 1 tot guanyant en salt i a la barra, quedant segona a terra i sent tercera en paral·leles. En Via Olímpica 2, Ona Pons va acabar segona de la general amb un primer lloc a terra i en paral·leles i una segona plaça en salt.

Gala Martínez, per la seva part, va concloure tercera de la general de Via Olímpica 3 tot penjant-se l’or en salt i terra. En Via Olímpica 4, Carlota Moreno va assolir el subcampionat de Catalunya tot imposant-se en salt i terra i sent bronze a la barra, mentre que Greta Jasanada va finalitzar sisena de la general amb dos bronze en aparells: paral·leles i terra.

En Via Olímpica 5, Nerea Sampietro va ser onzena amb un quart lloc en paral·leles i una cinquena plaça a la barra.


Pel que fa als competidors en Gimnàstica Artística Masculina va destacar el títol de campió de Catalunya de David Planas en Promoció 5. Va ser or també a terra, al poltre amb arcs i a les anelles, plata en paral·leles i bronze en salt. Martí Gelida va acabar sisè de la general sent quart al poltre amb arcs i cinquè a les anelles i en paral·leles.

En Promoció 1, Adrián Acero va finalitzar en la 19a posició de la general en el seu primer Campionat de Catalunya. I en Promoció 4, Rubén Pecellín va concloure vuitè amb dos bronzes per aparells, a terra i a la barra fixa. Llibert Villaubí va ser desè tot firmant una sisena posició al poltre amb arcs.

Per la seva part, Oriol Garcia va acabar cinquè de la general amb un or en salt i una plata a terra en Base 5, on Edgar Àngel va ser vuitè tot enduent-se dos bronzes, un en terra i l’altre, en salt.

Lídia Castillejo va entrenar l’equip femení i Xavi Tenor i Lluna Ruiz, el masculí. Ara els i les gimnastes del Club Gimnàstica Vilanova de les categories Base i Via Olímpica es preparen per al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Pamplona del 17 al 23 de juliol.

Comparteix la notícia