Search
Close this search box.
,

El Club Gimnàstica Vilanova suma 28 medalles en l’Autonòmic Base i Escolar

L'entitat de la capital del Garraf s'endú vuit ors

El Club Gimnàstica Vilanova va endur-se fins a 28 medalles // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va endur-se un total de 28 medalles (vuit ors, set de plates i 13 bronzes) en el Campionat de Catalunya Base i d’Edat Escolar.

La prova es va disputar el cap de setmana passat a Esplugues de Llobregat.

Aina Ballester va ser campiona de Catalunya en Base 6G tot aconseguint un or en paral·leles i una plata a la barra d’equilibri.

També en Base 6G Natasha Craven va quedar tercera a la general, la mateixa posició que va ocupar en la barra d’equilibri i en terra.

Kate Serrano, per la seva banda, va quedar primera en barra i tercera en paral·leles per acabar subcampiona autonòmica en Base 5P.

Seguint amb Base 5P, Alba González va quedar bronze absolut i en terra.

També en Base 5P, Greta Jasanada va penjar-se l’or en la classificació de terra i va pujar al tercer calaix del podi en salt.

Per la seva part, Ona Pons va proclamar-se subcampiona de Catalunya en Base 2P, tot quedant campiona en barra, subcampiona en salt i paral·leles i tercera en terra.


En Base 3P Noa Rosalén va quedar tercera de la general i en la classificació de barra, i en Base 1P Neus Massana va endur-se una plata en paral·leles i un bronze en salt i terra.

Ingrid Pecellín va penjar-se l’or en salt de la categoria Escolar E4G.

Adriana Genís va apuntar-se el títol autonòmic en la categoria Escolars D4P amb un or en paral·leles i un tercer lloc a terra. També en Escolars D4P Berta Figuerola va ser subcampiona en paral·leles.

Van completar la delegació del Club Gimnàstica Vilanova Ariadna Pellicer i Maria Moreno (Base 5G), Rita Caballero (Base 4P), Júlia Horta i Cloe Lirola (Base 3M), Queralt Carmona (Base 3P), Adele Velo (Base 2P), June Mejías (Base 1P), Nahia Miret, Alba Almirall i Laia G. (Escolar C4G), i Alba Romera (Escolars B4G).

De cara al 9 de juliol el Club Gimnàstica Vilanova presentarà Gala Martínez, Nerea Sampietro, Carlota Moreno i Diana Ruiz al Campionat de Catalunya de Via Olímpica, que es disputarà a Vic.

Comparteix la notícia