Search
Close this search box.
,

El Club Gimnàstica Vilanova suma cinc podis en la segona fase de la Copa Catalana de Base

En els concursos individuals són un or, una plata i un bronze

Les components de Base 1 i 2 // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va aconseguir cinc podis en la segona fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística Femenina Base, disputada a Bellvís (Lleida) el cap de setmana passat. El botí de medalles es desglossa en un or, una plata i un bronze en els concursos individuals i en un or i una plata per equips. Aquests cinc podis se sumen als 16 assolits durant la primera fase en les diferents categories.

Chloe Santos va pujar al segon calaix del podi de la general en la categoria Base 1P, sent primera a terra en la classificació per aparells. Ainet Grau, per la seva banda, va endur-se l’or en Base 2P acabant primera en paral·leles i terra i segona a la barra. Grau també va penjar-se la plata per equips en la seva categoria, juntament amb Valèria Martínez (cinquena en paral·leles), Lola Gutiérrez (quarta a terra) i Greta Mazzeo, que va aconseguir la millor nota en salt.

Les integrants de Base 3,4 i 5 // CG VILANOVA

La collita de medalles del Club Gimnàstica Vilanova es va arrodonir amb les obtingudes en la categoria Base 4G, on l’equip presentat a Bellvís va pujar al primer calaix del podi. En la classificació individual, va destacar el bronze Nahia Miret, que va ser segona a terra i quarta en salt. Alba Almirall (setena a la general i a les paral·leles), Nerea Pascual (vuitena a la general i novena a la barra) i Paula Domínguez i Elena Mazzeo (10a i 17a a les paral·leles, respectivament) van completar tot l’equip que va penjar-se l’or.

D’altra banda, en categoria Base 2G, van destacar les primeres posicions a terra i a la barra i la segona plaça a les paral·leles de Berta Estrada, que va acabar sisena de la general. En categoria Base 3M, Edith Sans va ser tercera a la barra i quarta en salt per acabar també sisena de general. També en Base 3M, Olivia Lemberger va acabar desena de la general destacant amb un primer lloc a les paral·leles i una segona plaça a terra. Adele Velo va ser quarta en salt i Isona Nicolás, dotzena. Entre totes van ser cinquenes per equips.

També va destacar Noa Rosalén en categoria Base 5P, on va concloure cinquena de la general amb una segona posició en salt i a les paral·leles. En Base 5G, bon paper de Marina Trinidad, quarta de la general amb una primera posició a la barra.

Comparteix la notícia