Search
Close this search box.
,

El Club Gimnàstica Vilanova suma fins a 21 podis al Torneig Ciutat d’Olot

Carlota Moreno aconsegueix cinc ors en Via Olímpica 3

Les representants del Club Gimnàstica Vilanova van obtenir uns bons resultats // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va saldar dissabte passat la participació en la cinquena edició del Torneig Ciutat d’Olot amb 21 podis. Va presentar gimnastes en nivell Base i en nivell Via Olímpica.

En categoria Base 6G, Anna Giralt va penjar-se la medalla de bronze en la general. Marta Guillén, per la seva part, va ser quarta amb un or a terra en la classificació per aparells.

Natasha Craven va completar l’equip amb una novena posició a la general. Va endur-se un or en salt i una plata a terra.

En la classificació per equips, les tres gimnastes van pujar al segon calaix del podi.

En categoria Base 6P, Laia Mallén va ser 14a a la classificació general, tot aconseguint l’or en salt i a la barra i la plata a terra.

Molt bon inici de temporada per a les gimnastes entrenades per Encarni Adsuar.

En nivell Via Olímpica el Club Gimnàstica Vilanova també va obtenir bons resultats.

En la categoria VO2, Gala Martínez va assolir la plata en la classificació general. Per aparells va aconseguir dues medalles de plata en paral·leles i terra, més un bronze en salt.

En la categoria VO3, or per a Carlota Moreno a la general, emportant-se també els quatre ors per aparells: salt, paral·leles, barra i terra.

Greta Jasanada va ser 11a de la general i, juntament amb Carlota Moreno, van endur-se el bronze en la classificació per equips.

En la categoria VO4, Diana Ruiz va penjar-se el bronze en la general. Per aparells va guanyar la plata en paral·leles i el bronze en Salt.

Aquests bons resultats certifiquen també el gran inici de temporada de les gimnastes entrenades per la Lídia Castillejo.

Comparteix la notícia