Search
Close this search box.
,

El Club Gimnàstica Vilanova suma set medalles en l’Estatal de Via Olímpica

Nerea Sampietro, campiona en Via Olímpica 2

L'entrenadora Lídia Castillejo, amb Nerea Sampietro, Gala Martínez i Carlota Moreno // CG VILANOVA

Set medalles. Aquest és el botí que es va endur el Club Gimnàstica Vilanova en el Campionat d’Espanya de Via Olímpica.

La cita va arrencar el 3 de desembre i va acabar ahir dijous al Navarra Arena de Pamplona.

D’entre la delegació del Club Gimnàstica Vilanova va destacar Nerea Sampietro, que es va proclamar campiona d’Espanya en Via Olímpica 2 sent primera en els exercicis de terra, en salt i en la barra, i quarta en paral·leles.

També en Via Olímpica 2 Carlota Moreno va quedar quarta d’Espanya en la general amb un subcampionat en terra i un bronze en la barra.

En Via Olímpica 1 va destacar Gala Martínez, quarta d’Espanya en la general amb un primer lloc en la classificació de terra i una bona vuitena plaça en salt i en la barra.

Per la seva part, Sabrina Royo va obtenir les seves millors notes en paral·leles i en terra de Via Olímpica 1 amb un setè i un onzè lloc, respectivament, i va quedar 33a de la general.

Diana Ruiz va competir en Via Olímpica 3 quedant 14a de la general amb una cinquena plaça en salt, un setè lloc en terra i una 12a posició en paral·leles.

L’entrenament diari de totes elles amb l’entrenadora Lídia Castillejo i el suport de les famílies de les gimnastes han estat pilars fonamentals en el bon paper del Club Gimnàstica Vilanova en aquesta cita estatal.

Comparteix la notícia