Search
Close this search box.
,

El Club Platense Vilanova també aposta per un conjunt sènior femení

L'equip es posa en marxa pensant en la temporada que ve

Les jugadores presents en l'entrenament d'ahir, amb Soteres i Cerredelo // G.M.CH.

El Platense Vilanova també aposta pel futbol sala femení. Ahir es va posar en marxa el primer equip sènior de dones del club. Va ser en el marc del primer entrenament de la secció, realitzat a les instal·lacions de les pistes d’atletisme.

Un dels seus impulsors és Àlex Soteres, coordinador del Platense Vilanova des de l’any passat. “Aleshores ja tenia la intenció que forméssim dos equips sèniors, un de masculí i un de femení. El de noies no va ser possible perquè ens van faltar jugadores”, explica.

Segons Soteres, “la idea, com en els nois, és que el primer equip femení sigui un referent per a les nenes del planter. De moment, a la base tenim equips mixtos. L’objectiu és que a la llarga tinguem conjunts de base completament femenins”.


El boom del futbol femení arran dels èxits del Barça pot ser un incentiu per atraure futures jugadores. “Tenim les portes obertes”, assenyala Soteres.

El primer equip femení del Platense Vilanova parteix amb 11 jugadores, la majoria procedents ja del futbol sala, encara que n’hi ha també que vénen del futbol-11. L’entrenador és Toni Cerredelo, jugador del primer equip masculí.

El club està meditant si inscriurà l’equip a la Federació Catalana de Futbol Sala o a la Federació Catalana de Futbol. “Ho estem estudiant. Sigui com sigui, serà un equip federat”, apunta Soteres.

De moment, el Platense Femení comença a rodar per agafar to i poder competir el millor possible quan arrenqui la temporada vinent.


Les jugadores es van exercitar a les instal·lacions de les Pistes // G.M.CH.

Comparteix la notícia