Search
Close this search box.
,

El Club Tennis Vilanova clou el Memorial Sergi Navarro amb les finals

Les jugadores i jugadors locals, amb gran protagonisme

Alexia Garrido, jugadora del Club Tennis Vilanova, disputa dues finals // G.M.CH.

El Club Tennis Vilanova tanca aquest dissabte una setmana frenètica d’activitat amb la disputa de les finals del Memorial Sergi Navarro en categories juvenils i absolutes.

Els dos tornejos s’han disputat seguint tots els protocols sanitaris per prevenir la propagació de la Covid-19. Per minimitzar riscos de contagi es va decidir tancar els vestidors. L’ús de mascaretes fora de les pistes ha estat obligatori entre jugadores, jugadors, acompanyants i públic.

En el torneig juvenil les jugadores i jugadors del Club Tennis Vilanova tindran presència en els partits definitius. La final del quadre aleví femení la disputaran dues jugadores de l’entitat, Alexia Garrido i Indira Delgado, que saltaran a la pista a les quatre de la tarda.

Garrido farà doblet i repetirà a les set de la tarda contra Lucía López en el partit pel títol en la categoria infantil.


Guillem Alsina, un dels més menuts del torneig // G.M.CH.

En benjamí masculí, dos jugadors més del CT Vilanova es veuran les cares en la final. Són Adrià Murillo i Oriol Fernández, citats a dos quarts de sis de la tarda. A la mateixa hora, Guillem Alsina, company de Murillo i Fernández, jugarà la final de consolació de la mateixa categoria.

També és del CT Vilanova Biel Alsina, que disputarà la final d’aleví a partir de les set de la tarda contra Cristian Santos.

La jornada també tindrà les finals del quadre absolut. En aquest cas hi ha premis en metàl·lic. “Hem volgut equiparar homes i dones i percebran les mateixes quantitats”, apunta Joan Cardona, director de l’Escola del club. El guanyador i la guanyadora s’enduran 300 euros. La finalista i el finalista, 100, i les semifinalistes i els semifinalistes, 50.

La final masculina la disputaran els dos principals favorits a endur-se el títol: Jordi Muñoz, 49 del rànquing estatal, i David Jordà, número 54. Tots dos partien com a caps de sèrie número 1 i 2, respectivament. El partit està previst per a les 18.45 h. A les 17.00 h es jugarà la final absoluta femenina, que disputaran la local Judith Hernández i Nadja Bay. Hernández va batre ahir la cap de sèrie número 2 del torneig, Carla Alonso.

Comparteix la notícia