Search
Close this search box.
,

El compte enrere per a la sisena Milla Catalana de Vilanova, en marxa

La prova és diumenge i es mantenen obertes les inscripcions

La Milla Catalana torna diumenge // FLICKR AJUNTAMENT VNG

El compte enrere per a la Milla Catalana 2021 de Vilanova i la Geltrú ja està en marxa. Els organitzadors són Deporunners, Guanyem Corrent i La Cursa dels Colls, en col·laboració amb l’Ajuntament. La prova arriba a la sisena edició i s’emmarca en els actes de la Diada de Catalunya, celebrada dissabte passat.

La cita és diumenge, a partir de les 10 del matí, segons les categories establertes: Despertaferros (competició), Almogàvers (majors de 16 anys), Nyerros (d’11 a 15 anys), Cadells (Menors de 10 anys) i Segadors (caminants).

La sortida es farà des de la plaça 1 d’octubre. La cursa, de 1.714 metres, xifra que commemora la data històrica de la fi de la guerra de Successió, es pot fer caminant o corrent. El circuit està adaptat a tota mena de públics.

Fins a la mitjanit d’aquest divendres es poden fer les inscripcions a través d’Internet. Entre les persones inscrites en línia es farà un sorteig de diferents promocions o productes dels diversos patrocinadors de la prova.

El preu és de tres euros. Una part dels diners recollits aniran destinats a l’Economat de Vilanova i la Geltrú. La resta servirà per fer front a les despeses de la cursa. També hi ha la possibilitat d’acollir-se a la modalitat de DORSAL 0 amb una aportació íntegra per a l’Economat.

Les inscripcions de manera presencial també es podran formalitzar aquesta tarda i demà al matí en una paradeta a la rambla, a la cantonada amb el carrer Manuel Marqués, o el mateix diumenge fins que s’esgotin els dorsals.

Comparteix la notícia