,

El conjunt +60 del Club Tennis Vilanova, campió d’Espanya de la categoria B

L'equip fa el salt de divisió i se situa entre el millors clubs estatals

L'equip vilanoví va alçar el títol a les pistes del Laietà // CTV

L’equip +60 del Club Tennis Vilanova és des de diumenge el nou campió d’Espanya de la categoria B. El conjunt vilanoví, amb Manolo Arroyo, Ricardo Guillén i Joan Alfons Chércoles com a titulars, es va imposar al Club Esportiu Laietà de Barcelona per 0-3 en la gran final.

Arroyo, en el duel entre els números 1 dels dos clubs, va guanyar amb comiditat per 6/1 i 6/1. Guillén va obtenir un triomf més laboriós amb un 10-5 en el super tie-break després d’un empat a dos sets: 3/6 i 6/2. Chércoles, per la seva part, dominava per 6/2 i estava en el tie-break de la segona mànega (4-4) quan el seu rival va dir prou per problemes físics.

Els tres jugadors del Club Tennis Vilanova van estar acompanyats per la resta de l’equip i van poder celebrar plegats el títol. La copa de campions d’Espanya va viatjar fins a la capital del Garraf.

El premi gros per al conjunt vilanoví és fer el salt a la categoria A, on l’esperaran potències del tennis català i estatal com el RCT Barcelona, el RC de Polo, el Saragossa o el Villa de Madrid.

[su_box title=”Manolo Arroyo, en ratxa” style=”soft” box_color=”#516e6d”]Manolo Arroyo, que és professor de l’Escola del Club Tennis Vilanova, està en un gran moment de joc. Si diumenge es proclamava campió d’Espanya B +60 per equips, el passat 10 d’octubre havia aconseguit el títol de campió de Catalunya +60 individual. En la final es va desfer de Narcís Carbó per 7/6(5) i 6/3. En +40, Joan Manel Cardona, també tècnic del CT Vilanova, va quedar subcampió.[/su_box]