Segueix-nos

Futbol 7

El Consell Esportiu cancel·la definitivament la Lliga Comarcal 2019/2020

La temporada és vàlida quant a campions, ascensos i descensos

La competició es desenvolupa l'Estadi dels Alumnes Obrers // CASAS

El Consell Esportiu del Garraf ha cancel·lat definitivament la Lliga Comarcal de Futbol-7 2019/2020 arran de la crisi del coronavirus. Els organitzadors del campionat veuen impossible reprendre els partits a curt termini seguint el Pla sectorial d’instal·lacions i activitats esportives per a l’etapa de represa, on es recullen les mesures establertes pel Govern català per dur a terme, a partir d’ara, les competicions i esdeveniments esportius.

Ara bé, la temporada no es considera nul·la. Es respecten les classificacions que hi havia en el moment de l’ajornament (jornada 13), tant pel que fa als llocs d’honor de cada categoria com pel que fa a les places d’ascens i de descens.


Quadre d’honor de Primera Divisió

A Primera el títol és per a Los Charrúa, mentre que el Tot Gos-Zero Gravity Records i el Can Turky‘s baixen a Segona A, on el campió és el Masca Asociación, que puja a Primera juntament amb el Bar Tac. Per la seva part, el Veterans CD Ribes i el Pamp-Rojo-Nova Olivella descendeixen a Segona B. En aquesta divisió el campió és el Dream Team Luxury, que puja a Segona A juntament amb el Tapascomedy Mir FC.


Quadre d’honor de Segona A

Queda per determinar la data de lliurament de guardons als equips classificats en les tres primeres places així com als màxims golejadors de cada categoria i els Premis Joc Net.


Quadre d’honor de Segona B

La Copa, al setembre

La Copa 2020 es posposa per al setembre si les condicions sanitàries ho permeten. Es disputaria en forma d’eliminatòries a partir de la ronda de setzens de final, que arrencarien els dies 31 d’agost i 1 i 2 de setembre. Els dies 7 i 8 de setembre es disputarien els vuitens de final; el 14 de setembre, els quarts de final, el 21 de setembre, les ‘semis’, i el 23 de setembre, la gran final.

En aquesta competició, en el cas que es pogués jugar, els equips hauran de mantenir les plantilles de la temporada 19/20. No es podran fer noves incorporacions a excepció d’aquells jugadors que, pel motiu que sigui, el seu equip hagi renunciat a jugar aquesta competició.

Bonificacions en les inscripcions

D’altra banda, com que la inscripció a la competició comportava amb la disputa de, com a mínim, un total de 23 partits (18 lliga + quatre de la fase prèvia de la Copa + un de la fase final de la Copa) l’organització retornarà als equips una part de la quota liquidada en el seu moment.

Per als equips que continuïn en competició la temporada 2020/2021 aquest import serà descomptat de la quota d’inscripció. En el supòsit de baixa d’algun dels equips, es retornarà l’import per transferència bancària.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Futbol 7