Search
Close this search box.
,

El Consell Esportiu del Garraf obre inscripcions per a la temporada 2023/2024

La data prevista per a l'inici de la nova campanya és el 16 d'octubre

La temporada 2022/2023 es va cloure amb el lliurament de trofeus // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF


El Consell Esportiu del Garraf ja té obertes les inscripcions per a la Lliga de Futbol 7 de la temporada 2023/2024.

Els equips que ja van disputar la competició en el darrer curs tenen de temps fins al 17 de setembre per confirmar que continuaran tot omplint un formulari al web de la competició.

Els conjunts que s’hi vulguin apuntar a partir de la nova temporada tenen a la seva disposició un formulari de preinscripció. L’hauran de complimentar abans del 25 de setembre.

La data prevista per a l’inici de la competició és el 16 d’octubre. Tota la informació de la Lliga està al web del Consell.

[su_box title=”Preinscripcions, també a la Lliga Casernes Vilanova de futbol sala”]També estan obertes les inscripcions per a la VII Lliga Casernes Vilanova de Futbol Sala. Ja poden fer la reserva de plaça tant els equips nous com els que continuen del darrer curs amb un pagament previ de 50 €. Aquesta quantitat es descomptarà dels 150 € de la inscripció. Es poden preinscriure també equips femenins i mixtes. La data límit és el 20 d’agost. Per a qualsevol aclariment es pot contactar amb l’organització a través del correu electrònic info@futsalvilanova.com. [/su_box]

Comparteix la notícia