Segueix-nos

Duatló

El Consell Esportiu i el Transtriatlon organitzen el I Duatló Infantil de VNG

La cita serà el 13 de març al Circuit Municipal de Ciclisme

Es vol promocionar el duatló entre els infants de la comarca // CE GARRAF

Amb l’objectiu de promocionar l’activitat del duatló entre els infants de la comarca, el Consell Esportiu del Garraf i el Club Esportiu Transtriatlon Vilanova organitzen el primer Duatló Infantil de Vilanova i la Geltrú (cursa a peu + ciclisme + cursa a peu).

La cita serà el 13 de març (de 8.30 a 12.00 h) al Circuit Municipal de Ciclisme, a la rambla dels Països Catalans, sense número.

Les inscripcions ja estan obertes. Es poden fer a través de la web del Consell Esportiu del Garraf fins a les 12.00 h del dijous 10 de març. El preu és de quatre euros per participant.

Hi haurà tres categories: infantil, aleví, benjamí i prebenjamí (nascudes i nascuts entre 2008 i 2016).

La prova arrencarà amb la cursa a peu. Quan acabi, els i les participants hauran d’entrar a l’àrea de transició per agafar les bicicletes.

El segment de ciclisme serà dins el Circuit de Ciclisme. Depenent de la categoria es faran entre una i quatre voltes. El traçat romandrà tancat al trànsit i és d’asfalt al cent per cent.

Un cop finalitzada la prova de ciclisme, es deixaran de nou les bicicletes a l’àrea de transició i començarà l’últim segment de cursa a peu.

Hi haurà una zona de recuperació en un punt concreta on es podrà mantenir la distància de seguretat entre persones.

PUBLICITAT

Més a Duatló