Search
Close this search box.
,

El Consell Esportiu obre les inscripcions per a la temporada 2022/2023

La data prevista per a l'inici de la competició és el 24 d'octubre

El Finques Rius, un clàssic de la competició // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF

El Consell Esportiu del Garraf ja ha obert el període d’inscripció per a la Lliga Comarcal de Futbol 7 2022/2023, que es disputa als camps de la Zona Esportiva de Vilanova i la Geltrú.

Els tràmits s’han de fer a través de la web del Consell. Per als equips nous es precisa una preinscripció, que cal formalitzar-la fins al 2 d’octubre.

Els conjunts que ja van jugar el curs passat han de confirmar la inscripció fins al 25 de setembre. La quota d’inscripció és de 295 euros per equip.

Qualsevol equip de nova inscripció haurà d’abonar inicialment 100 euros en concepte de fiança, que aniran a compte de la inscripció si té plaça en la Lliga. Si, finalment, no pogués disputar la competició, se li retornarien els 100 euros.

Els arbitratges tenen un cost de 19 euros per partit per cada equip.

Per a la tramitació de fitxes de cara a la primera jornada hi ha de temps fins al 16 d’octubre. La data prevista per a l’inici de la competició és el 24 d’octubre.

Tots els participants hauran d’haver tramitat el carnet d’esportista del Consell Esportiu del Garraf 2022/2023.

Les dates previstes poden veure’s alterades segons les directrius que marquin tant les autoritats sanitàries com els responsables de les instal·lacions.

Comparteix la notícia