Search
Close this search box.
,

El Consell Esportiu premia els millors equips i màxims golejadors del curs 19/20

Els grups de la Copa 2022, sortejats

Alguns dels premiats, amb Francisco Ruiz // CONSELL ESPORTIU GARRAF

La sala polivalent de l’Estadi dels Alumnes Obrers va acollir ahir al vespre l’entrega de premis de la temporada 2019/2020 a la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf. L’acte havia quedat pendent per l’esclat de la pandèmia.

El lliurament de trofeus va anar a càrrec de Francisco Ruiz, regidor d’Esports de Canyelles i membre de la comissió directiva del Consell Esportiu del Garraf.

El quadre d’honor de la Primera Divisió van conformar-lo Los Charrúas (primer classificat), l’Andamial CF (segon classificat) i el Finques Rius (tercer classificat).

El premi al Joc Net va ser per al Club Tennis Ribes i el guardó de màxim golejador se’l va endur M. Antonio Borrell, de l’Andamial, que va fer 22 dianes.


A Segona A van estar premiats el Masca Asociación, com a campió, i el Bar TAC i l’Uceda & Rojas FC, com a segon i tercer classificats, respectivament.

El premi al Joc Net se’l van endur el Pamp Rojo-Nova Olivella i el Bar Tac. El màxim golejador va ser Carlitos Zurera (Masca Asociación), autor de 29 dianes.

A Segona B el podi van conformar-lo el Dream Team Luxury (primer), el Tapascomedy Mir FC (segon) i el Weed Ham United (tercer).

El Sin Patrocinador i el Vilablau FC van guanyar el premi Joc Net i O.García (Hooligans) va ser el màxim golejador amb 17 dianes.

Ahir al vespre també es va fer el sorteig de la Copa 2022. Hi ha tres grups de sis equips i un de set.

Comparteix la notícia