El Constructora MX-10, campió de Preferent, guanya la Copa i fa el doblet

Els blaus tanquen la temporada sense perdre cap partit

El Constructora MX-10 celebra el títol de Copa // G.M.CH.

El Constructora MX-10 va cloure diumenge la temporada perfecta a la Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova.

Els blaus van guanyar l’Afisiona’t per 2-6 en la final de la Copa i van fer el doblet després d’haver-se apuntat el títol en la categoria Preferent setmanes enrere. No han perdut cap partit en tot el curs.

Marc Lucea, amb un xut creuat, va obrir el marcador de la final de Copa per al Constructora MX-10. Va ser l’únic gol del primer temps.

A la represa, dues dianes de Jordi Cano, una de falta i l’altra amb un cop de cap sobre la línia després d’un rebuig, van incrementar la renda dels blaus.

L’Afisiona’t va retallar diferències a través d’Enric Vera, però no va trigar a eixamplar-les el Constructora MX-10 fins a l’1-6 amb gols d’Isma Alarcón, un en pròpia porta i l’altre, de nou de Marc Lucea.

En els darrers minuts, Marc Fusté va fer el 6-2 per a l’Afisiona’t, que va acabar emprant la fórmula del porter-jugador.

En les semifinals, el Constructora MX-10 s’havia desfet en la tanda de penals del Saba Tendals, campió a la Divisió d’Honor, en una autèntica final anticipada.

En el partit pel tercer i quart lloc el Saba va imposar-se al Becker en els penals.

Just abans de la final de la Copa es va jugar la final del play-off d’ascens a la Divisió d’Honor. Va guanyar-la el Frenahaybache, que es va imposar al Joan & Luke per 6-2 i va pujar a la categoria d’or.

La jornada de diumenge es va cloure amb el lliurament de premis de la temporada. Va destacar l’entrega d’uns trofeus especials a títol pòstum a Jaume Mariné i Pancho Bruna per la seva dedicació a la Lliga durant molts anys.

El Comitè organitzador també va lliurar unes plaques d’agraïment a l’exjugador i tècnic Sergi Muñoz; a Electo Penalva, responsable del col·lectiu arbitral, i a l’àrbitre Jim Juncosa.