Search
Close this search box.

El Cubelles, al grup 6 de Segona Catalana, amb els equips de les terres de l’Ebre

Els llargs desplaçaments i la desconeixença dels rivals, principals hàndicaps

Biel Alonso i els seus companys hauran de fer molts quilòmetres // @RASPAVEINTIUNO

Era una possibilitat que s’havia comentat en els últims dies. Aquest migdia s’ha confirmat. El Cubelles partirà en la temporada 2023/2024 del grup 6 de Segona Catalana, amb equips de Tarragona i, molts, de les terres de l’Ebre.

Els blaus deixaran de competir contra rivals del Baix Llobregat, del Penedès i del Barcelonès, cosa que els obligarà a fer molts quilòmetres durant el curs cap al sud de Catalunya.

Els contrincants del Cubelles a la Lliga 2023/2024 seran, segons ha fet públic la Federació Catalana de Futbol, el Cambrils Unió, l’Espanya Canonja, l’Hospitalet de l’Infant, l’Arboç, la Pobla de Mafumet B, el Segur, el Vila-seca, l’Aldeana, l’Ampolla, el Camarles, el Gandesa, el Jesús Catalonia, el Jesús i Maria, la Sénia, l’Atlètic Mora la nova, el Remolins-Bitem i l’Ulldecona.


Al Cubelles no agrada haver de canviar de grup. “Nosaltres no hi comptàvem. Sempre hem estat amb equips de Barcelona. Per proximitat, ara hem caigut aquí a baix. Pel tema desplaçaments, és fotut, i a més, a penes coneixem els rivals”, afirma Capa, tècnic del Cubelles.

“Si és un grup més difícil o més fàcil, no ho sé. Qualsevol grup és complicat. El més feixuc és no conèixer pràcticament res, tot i que ho farem, i els quilòmetres que haurem de fer. Ara bé, és el que hi ha i no em vull fer mala sang”, afegeix.

La categoria comptarà amb 108 equips, distribuïts en sis grups de competició de 18 conjunts. Es recupera el format tradicional de competició en modalitat de lliga regular. L’inici del campionat serà el cap de setmana del 9 i 10 de setembre.

Comparteix la notícia