Search
Close this search box.

El Cubelles, amb la plantilla pràcticament tancada per tornar a estar a dalt

Carlitos, últim fitxatge dels de Capa per al nou curs 2023/2024

Capa, entrenador del Cubelles // @RASPAVEINTIUNO

El Cubelles es va quedar a les portes de l’ascens en la temporada 2022/2023 i tornarà a intentar-ho el pròxim curs a Segona Catalana. Al Pons i Ventura han anat per feina i tenen la plantilla pràcticament tancada.

“El grup ha agafat forma de seguida. A expenses que sorgeixi alguna bona oportunitat, tenim l’equip construït. El fet d’haver pogut renovar gran part de la plantilla ens ha ajudat molt. A més, les incorporacions arriben amb molta il·lusió”, afirma el tècnic Capa, el primer que va firmar la continuïtat un any més.

“No tenim cap pressió per part del club, però volem lluitar per tornar a estar a dalt i buscar l’ascens. És més un objectiu que ens hem marcat al vestidor, sabent que serà molt difícil”, continua.

Han renovat David Kees, David Trillo, Biel Alonso, Sergi Masana, Iván Valero, Jose Pardo, Pol Gimeno, Sola, Guillem Micó, Franky Purti, Ian Mateo, Álex Valldosera, Yeray Cuenca i Floren. I arriben com a nous fitxatges Raúl Mesa (Olivella), Dani Gutiérrez (Vilanova), Oriol Gutiérrez (Moja) i Nito, César Gutiérrez i Carlitos (Sitges).


L’última incorporació anunciada pel Cubelles va ser la de Carlitos Henarejos. El davanter ja va jugar al Pons i Ventura quan era infantil i cadet. Ara torna com un futbolista experimentat amb ganes d’aportar talent i gol.

De la seva sortida del Sitges assegura que “m’ha costat assumir-ho pel vestidor que hi havia i pel tracte que havia rebut. Han estat cinc anys entre la ‘Juve‘ i el Sitges sempre lluitant en els llocs capdavanters amb un bloc similar en el qual m’he sentit important. És dur acceptar que t’obren la porta de sortida, però així és el futbol. Hi deixo moltes amistats”.

Ara afronta amb molta il·lusió aquesta nova etapa al Cubelles. “És un projecte xulo. Traient Sitges i Vilanova, és l’altra millor opció a la comarca. Porta bons anys a Segona Catalana i m’identifico molt amb Capa. Hem coincidit al futbol platja. Sé que no vol perdre ni als entrenaments. Això m’agrada. Em dona confiança per com és com a persona i pel que pot transmetre al grup”.

Carlitos, de 33 anys, vol recuperar una bona versió després que una lesió al genoll fes que es perdés pràcticament tota la temporada passada. “Em vull rescabalar i tornar a ser rellevant”, afirma.


Carlitos, amb el Sitges, en la darrera temporada // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

 

Comparteix la notícia