El Cubelles comença la fase d’ascens amb un laboriós triomf sobre el Sant Ildefons

El Sitges empata sense gols al difícil camp del Gornal

El Cubelles va festejar un triomf molt treballat // @RASPAVEINTIUNO

El Cubelles va començar la fase d’ascens amb un laboriós triomf per 1-0, dissabte, contra el Sant Ildefons. El futbol físic i directe dels visitants i un arbitratge polèmic van posar a prova la resistència dels blaus.

Blasco i Sola van trobar l’esquena del ‘Sani’ per protagonitzar les primeres arribades del Cubelles. I cap a la mitja hora, va emergir la figura del porter Trillo, que va parar un penal molt protestat. Molina i Blasco, a més, van ser amonestats.

Poc abans del descans l’àrbitre va continuar fent de les seves i va ensenyar la segona groga a Blasco.

Amb un home menys, el Cubelles va començar la segona part ajuntant-se al darrere per buscar sortir al contracop. Va respirar l’equip de Capa quan al minut 55 el Sant Ildefons també es va quedar amb 10.

De nou amb igualtat numèrica, Valero i Omar van generar perill per les bandes per al Cubelles i al minut 70 va arribar l’únic gol del partit, obra de Guillem Micó després d’una internada de Pol Gimeno.

Amb l’1-0, el ‘Sani’ va obligar el Cubelles a treure aigua amb pilotes penjades. Els blaus van acaronar el 2-0 en un contracop i Trillo va evitar l’empat amb una altra gran intervenció. Al final, tres punts molt importants per al conjunt cubellenc.

Franky Purti va debutar amb el Cubelles // @RASPAVEINTIUNO

Franky Purti, exjugador del Mollerussa i del Tàrrega i que va jugar la Kings League amb el Rayo Barcelona, va debutar amb el Cubelles. L’extrem sitgetà ha reforçat l’equip de cara a la fase d’ascens.

El Sitges, per la seva banda, va empatar sense gols al camp del Gornal, l’espectacular Municipal de la Feixa Llarga, a l’Hospitalet. Tots dos equips havien arribat a la fase d’ascens amb 46 punts al capdavant de la taula.

Tot i el 0-0, el partit va ser distret, amb un ritme alt i arribades a les dues porteries. Va tenir-ne més el Sitges, que va dur més el pes del partit, però els d’Aiguadolç no van trobar la xarxa rival en tot el partit.

L’onze inicial del Sitges al camp del Gornal // UE SITGES

A les acaballes de la primera meitat l’àrbitre va anul·lar un gol a Geri per un discutible fora de joc.

Dissabte que ve hi ha un atractiu Sitges-Cubelles al Municipal d’Aiguadolç, a partir de dos quarts de sis de la tarda.

Tots dos equips estan separats per només dos punts. En la primera fase va haver-hi un empat a Sitges (1-1) i un triomf (3-1) dels locals a Cubelles.