El Cubelles endossa un 4-1 al Gornal per alimentar les aspiracions de pujar

El Sitges perd a casa i deixa escapar l'oportunitat de festejar l'ascens

Els jugadors del Cubelles celebren un dels quatre gols que van fer ahir // @RASPAVEINTIUNO

La fase d’ascens a Primera Catalana està d’allò més emocionant. Ahir, una de freda i una de calenta per als dos equips del Garraf que busquen el premi.

El Cubelles va endossar un 4-1 al Gornal per alimentar les opcions de pujar de categoria. Els blaus van sortir molt endollats i al minut 11 es van posar per davant gràcies a Ian, que va rematar una falta lateral.

La bona posada en escena del Cubelles la va rubricar Víctor Blasco amb un golàs de falta al minut 22. El xut, llunyà, va ser formidable.

Es va refer el Gornal a partir de la pilota i Eric Simó va retallar diferències al minut 28. Tanmateix, poc abans del descans un penal per mà a l’àrea dels de l’Hospitalet va servir perquè Francesc fes el 3-1 des dels 11 metres.

A la segona meitat, el Cubelles va saber controlar el partit. Al Gornal no li va quedar més remei que exposar-se per mirar d’apropar-se altre cop en el marcador.

Les opcions dels visitants se’n va anar en orris amb el 4-1 al minut 50, obra de Franky Purti.

El Sitges no va poder destapar el cava. Amb un triomf s’hauria assegurat l’ascens, però va caure per 1-2 contra l’Sporting Gavà. Els de Toni Salido perdien l’oportunitat de deixar feta la feina a casa.

Els visitants van firmar un parcial de 0-2 amb gols de Johny Izquierdo i de Joel als minuts 17 i 34. Edgar Doblas va donar vida al Sitges amb l’1-2 encara en el primer temps, però el marcador ja no es va tornar a moure a la represa.

Tot i la derrota, l’equip d’Aiguadolç continua comandant la taula. Ho fa amb un punt més que el Cubelles i dos més que el Gornal quan falten dues jornades per al final de la fase d’ascens. Pugen els tres primers classificats i els tres millors quarts dels sis subgrups d’ascens.