El Cubelles fa bona una sortida en tromba per guanyar en el debut a la Lliga

El Sitges s'imposa (0-1) a la Penya Jove en el primer derbi del curs

Els jugadors del Cubelles van celebrar tres gols dissabte // @RASPAVEINTIUNO

El Cubelles va anar per feina dissabte en l’estrena a la Lliga al subgrup 3B de Segona Catalana i es va imposar a l’Atlètic Vilafranca per 3-1.

Dos gols d’Issey en els primers 17 minuts va aplanar el camí del triomf per als blaus, que van fer bona una sortida en tromba per encarrilar el partit.

En l’1-0, al quart d’hora de joc, Issey va recollir la pilota a l’àrea després d’una falta lateral i la va enviar a la xarxa amb un xut fort. Tot seguit, va culminar una passada a l’espai d’Omar en un contracop amb una vaselina.

Una badada en defensa del Cubelles al minut 22 va permetre a l’Atlètic Vilafranca retallar diferències.

A la represa, tret dels primers 15 minuts, els blaus van tenir el matx sota control. Els va faltar tancar el partit abans.

El 3-1 definitiu va arribar a última hora. Se’l va fer l’Atlètic Vilafranca en pròpia porta després d’un córner molt tancat.

El Sitges guanya el derbi a les Roquetes

El derbi d’ahir entre la Penya Jove i el Sitges, el primer duel comarcal del curs, es va resoldre a favor dels d’Aiguadolç per 0-1.

El Sitges va picar pedra buscant la porteria de Benito. Va tenir premi al minut 77 amb l’únic gol del partit.

Javi Lara va combinar amb Jota en un córner curt abans de penjar la pilota a l’àrea. Edgar Doblas va pentinar-la a la xarxa.

Va ser el primer triomf dels de Toni Salido després de perdre contra el Gavà en el debut. La Penya Jove encaixava la segona derrota per la mínima. Zigor Bengoa continua engreixant la maquinària del conjunt roquetenc.