Search
Close this search box.

El Cubelles reforça la porteria amb l’experiència contrastada de Nito

"No he sortit del Vilanova com esperava", diu el porter

Nito, en un dels últims partits amb el Vilanova // G.M.CH.

Reforç de luxe per al Cubelles. L’equip del Pons i Ventura ha fitxat el porter Nito, baixa confirmada del Vilanova. Ahir el jugador mateix anunciava al seu perfil d’Instagram que quedava desvinculat del club de la capital del Garraf. Es tanca un cicle a la meva vida, encara que no de la manera que jo esperava, però el futbol és així. Ningú no podrà dir que no ho he donat tot per aquest gran club. A per nous reptes, va escriure.

Un dels comentaris a aquesta publicació va ser de Capa, puntal defensiu del Cubelles. Gaudirem altre cop junts, va escriure el central, que ja va coincidir amb Nito al Suburense. Avui s’ha tancat el cercle quan el Cubelles ha anunciat el seu fitxatge a través de les xarxes socials i el Vilanova li ha donat les gràcies pels serveis prestats també pels canals oficials de comunicació del club.

“Puc entendre que busquin un porter més jove, però no he sortit del Vilanova com esperava. Ara vull passar pàgina. A través de Capa em va sortir l’opció d’anar al Cubelles i ens vam posar d’acord. Buscava sentir-me valorat, encara que sigui baixant una categoria”, afirma Nito a elPrimer.cat. El porter es va assabentar per terceres persones que al Vilanova li buscaven substitut.

Nito, de 38 anys, portava dues temporades al Vilanova. En l’últim curs va jugar nou dels 23 partits que es van disputar fins a l’aturada per la crisi del coronavirus. Al club de la capital del Garraf ja va ser-hi durant una etapa anterior. També ha passat pel Vista Alegre, pel Suburense i pel Castelldefels. Amb experiència contrastada a Primera Catalana, ara baixa un esglaó i s’ha d’erigir en una peça clau del Cubelles. De moment, és el primer fitxatge confirmat dels blaus.

 

Comparteix la notícia