Search
Close this search box.

El Cubelles repeteix al grup 6 de 2a Catalana amb majoria d’equips de la província de Tarragona

De Barcelona, l'acompanyen Gavà, Sporting Gavà i Vista Alegre

El Cubelles repeteix al grup 6 de Segona Catalana // ALBERT OLIVA

El Cubelles tornarà a competir en el grup 6 de Segona Catalana, amb molts rivals de la demarcació de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Aquest cop, però, no serà l’únic equip de la província de Barcelona en el grup. L’acompanyaran el Gavà, l’Sporting Gavà i el Vista Alegre.

Repeteixen de la campanya 2023/2024, juntament amb el Cubelles, l’Aldeana, el Cambrils Unió, el Gandesa, el Jesús i Maria, el NSA Camp Joliu (d’Agus Isabel), la Pobla de Mafumet B, el Remolins Bitem, l’Ulldecona i el Vila-seca.

A banda del Gavà, de l’Sporting Gavà i del Vista Alegre, són nous al grup el Morell, que ve de descendir, i l’Amposta i el Roda de Barà At., recentment ascendits a la categoria.


 

En total, la Segona Catalana 2024/2025 la conformen 96 equips, distribuïts en sis grups de 16 conjunts. El sistema de competició contempla que el primer classificat pujarà de manera directa i que del segon al cinquè disputaran la promoció d’ascens a Primera Catalana.

La Lliga arrencarà el cap de setmana del 21 i 22 de setembre i finalitzarà el 17 i 18 de maig. Els grups són provisionals fins aquest dijous, quan finalitza el termini de sol·licituds per part dels clubs en permutes de comú acord.

Comparteix la notícia