El Cubelles tanca la primera fase de Segona Catalana guanyant (3-0) el Vista Alegre

Els blaus recuperen bones sensacions abans de la fase d'ascens

El Cubelles, il·lusionat amb la fase d'ascens // CF CUBELLES

El Cubelles va tancar ahir la primera fase de la Lliga al grup 3B de Segona Catalana amb un triomf per 3-0 sobre el Vista Alegre. El matx havia quedat ajornat la setmana anterior.

Els blaus, seguint el guió de molts partits d’aquesta temporada, van avançar-se d’hora, al minut quatre. L’autor va ser Ian, que va rematar a gol una centrada lateral.

El Vista Alegre va mantenir-se amb opcions fins al 2-0. Aquest va arribar al minut tres de la represa i va dur la firma d’Omar a centrada de Molina. Al minut 82 Adrià Robert va marcar el 3-0 final des del punt de penal.

Els blaus començaran a la fase d’ascens amb 42 punts i havent recuperat bones sensacions.

[su_box title=”La fase d’ascens, sense Issey”]El Cubelles disputarà la segona fase de la competició, en principi, sense Issey, un dels seus jugadors importants. Tot i que encara té fitxa amb els blaus, el canadenc va decidir deixar l’equip setmanes enrere. Ara per ara no està en la dinàmica de grup.[/su_box]