Search
Close this search box.

El Cubelles tornarà a la feina el 16 d’agost i jugarà set partits de pretemporada

El debut dels de Capa a la Lliga serà el 24 de setembre

Biel Alonso, un dels jugadors que ha renovat amb el Cubelles // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

El Cubelles ja té planificada la pretemporada. Ahir el club va fer públics els compromisos de preparació que té pactats.

L’equip de Capa tornarà a la feina el 16 d’agost i jugarà set partits de pretemporada abans del debut a la Lliga (subgrup 3B de Segona Catalana), previst per al 24 de setembre a casa contra la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca.

El primer test de preparació del Cubelles serà el 20 d’agost sobre la renovada gespa del Pons i Ventura contra el Santfeliuenc B, rival dels de Capa també a la Lliga.

Posteriorment, els blaus jugaran dos partits fora contra dos equips més de Segona Catalana: el 24 d’agost al camp del Moja i el 27 al camp del Vendrell.

La resta dels assajos del Cubelles seran a casa: Vista Alegre (31 d’agost), Arboç (7 de setembre), el Catllar (10 de setembre) i Terlenka (17 de setembre).

D’aquests quatre darrers rivals estiuencs dels blaus, el Vista Alegre, l’Arboç i el Terlenka militen a Segona Catalana i el Catllar, a Primera Catalana.


LA PLANTILLA

Altes: Capa (entrenador), Gabri Bernard (Blanca Subur), Omar (Olivella), Floren (Prat B), Yeray Cuenca (L’Hospitalet), David Trillo (Olivella), Iván Valero (Sitges), Àlex Valldosera (Juvenil), Ian Mateo (Juvenil Europa) i Pol Gimeno (Juvenil Cornellà). 

Renovacions: Molina, Francesc Medina, Issey, Javi Pardo, Òscar Garcia, Alan, Aarón, Sola, Kees, Adrià Robert, Alejandro Revilla, Sergi Masana, Fèlix Casalod, Biel Alonso i Jose Pardo.


La totalitat dels jugadors amb els dorsals respectius // INFOGRAFIA CF CUBELLES

Comparteix la notícia