,

El Cusal Vilanova guanya a domicili i fa un pas més cap a l’ascens a Lliga Catalana

Els blaus s'imposen a la pista del Sant Llorenç per 33-39

El Vilanova celebra el triomf de dissabte // CHVNG

El Cusal Handbol Vilanova va imposar-se dissabte al Sant Llorenç, de Sant Feliu de Llobregat, per 33-39 i va fer un pas més per certificar l’ascens a Lliga Catalana.

L’inici del partit va ser molt equilibrat. Malgrat la baixa efectivitat de cara a porteria dels de la capital del Garraf i dels desajustos en defensa, van marxar al descans empatant a 16.

Al principi de la segona part el Sant Llorenç va manar amb grans llançaments. Les exclusions penalitzaven el Vilanova.

Van haver de tirar d’ofici els blaus per ajustar la defensa. A més, van millorar en atac a partir de Julián per firmar un parcial clau de 4-12 en els darrers 10 minuts.