Search
Close this search box.

El davanter David París torna al Patí Vilanova dues temporades després

El club també incorpora un nou preparador físic, Oriol Ferré

David París, en l'anterior etapa al Patí Vilanova // FÈLIX PASCUAL

David París, davanter reusenc de 21 anys, torna al Patí Vilanova. Ho fa dues temporades després d’haver abandonat Les Casernes. Arriba procedent del Calafell, de l’OK Lliga, on no ha tingut un paper protagonista. “Tinc un molt bon record de la primera etapa al club, però esportivament em va quedar un mal sabor per haver estat ficats en la lluita per la salvació. Espero treure’m l’espina i poder pugnar per cotes més altes el curs que ve”, afirma el jugador, que està molt il·lusionat: “Vaig parlar amb la junta i el míster. Crec que hi ha un bon grup. Em tira molt retrobar-me amb el bloc de jugadors de l’anterior etapa. A més, el porter Pol Ferrer és un dels meus bons amics”.

Format al Reus, David París té talent i bona mà i ha de posar la qualitat individual que atresora al servei de l’equip. En l’anterior etapa amb la samarreta verda –temporada 2017/2018– va marcar 16 gols en 26 partits i es va erigir en el segon màxim realitzador de l’equip, per darrere d’Erik Gual. Aleshores va deixar el Patí per jugar a França, a les files del Lió. “Sóc jove i ho havia de provar. Tot ajuda a madurar”, apunta. Del seu pas pel Calafell en l’última temporada, assegura que “no vaig entrar amb bon peu i això em va passar factura. Ara vull tornar a gaudir de l’hoquei a Vilanova amb el suport de l’afició de Les Casernes”. París s’uneix a David Lecha en la llista de reforços del conjunt vilanoví per a la temporada que ve.

D’altra banda, el Patí va anunciar ahir a la nit la incorporació d’Oriol Ferré per integrar-se en l’equip tècnic. Farà les tasques de segon entrenador i preparador físic del primer equip masculí i de preparador físic del primer equip femení.

Comparteix la notícia