Segueix-nos

Hoquei patins

El defensa Àlex Gil deixa la disciplina del Patí Vilanova per motius laborals

El jugador sitgetà marxarà a França a treballar

Àlex Gil, amb la bola, en un partit de la darrera temporada // G.M.CH.

Àlex Gil no continuarà al Patí Vilanova. El sitgetà, un dels puntals defensius de Medrano, deixa el club per motius laborals. Al jugador li ha sortit una oferta de feina a França que no pot rebutjar.

“No ha estat fàcil prendre la decisió després del rol que vaig tenir des que vaig tornar al Patí el desembre passat i pel projecte atractiu que s’està fent per al nou curs, però m’he decantat pensant en el meu futur professional”, explica el jugador.

Medrano li va donar una confiança enorme i ell va respondre d’allò més bé, no només en la parcel·la defensiva, sinó també amb gols importants com els que va marcar al Sant Feliu i a l’Espanyol.


“Estic molt agraït al míster i al club per l’oportunitat que em van donar de poder tornar al Patí. Ara han entès que miri pel meu futur professional”, apunta.

Àlex Gil, de 24 anys, s’establirà a París per treballar en una empresa del sector de l’enginyeria energètica, allò que ha estudiat.

El jugador ja ha mogut fils per poder seguir entrenant a França i mantenir el to. “M’agradaria estar actiu amb l’hoquei per no perdre la forma. A partir d’aquí, ja veurem si m’ho puc combinar”, assenyala.

Ara el club busca la contractació d’un defensa per completar la plantilla.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins