El derbi de la Lliga de Veterans es resol amb una golejada de la Penya Jove

El conjunt roquetenc supera el Vilanova per 5-0

El derbi va tenir un color local // CRISTINA GALLO

El derbi garrafenc de la Primera Divisió A de la Lliga de Futbol de Veterans, jugat dissabte passat, es va resoldre a favor de la Penya Jove, que va endossar un 5-0 al Vilanova.

El matx va arrencar amb alternatives, fins que al minut 16 Cristian Marín va estrenar el marcador per al conjunt roquetenc.

Manolo Paniagua podia haver empatat el derbi amb un penal a la mitja hora de joc, però el llançament va parar-lo el porter local.

Del possible 1-1 es va passar al 2-0 al minut 38. I encara se li van complicar més les coses al Vilanova quan Xavi Almirall, un puntal de l’equip, es va lesionar.

Abans del descans, la Penya Jove va incrementar la renda des del punt de penal tot posant el partit molt coll amunt als blanc-i-blaus, que ja no van poder reaccionar.

Dos gols més del conjunt roquetenc en la segona meitat van certificar el 5-0 final.