Search
Close this search box.
,

El Dinami-k organitza amb èxit la prèvia de l’Autonòmic sub-10, sub-12 i sub-14

Hi participen fins a 1.300 atletes d'arreu de Catalunya

Les Pistes d'Atletisme de Vilanova van acollir la jornada // DINAMI-K

El Dinamik Club Atletisme Vilanova va organitzar dissabte la prèvia del Campionat de Catalunya en les categories sub-10, sub-12 i sub-14.

La prova es va celebrar a les Pistes Municipals d’Atletisme Carme Sugrañes Blay de la capital del Garraf. Va ser la primera vegada que la ciutat acollia una cita d’aquesta envergadura.

La competició va ser un èxit quant a organització i participació.

Hi van prendre part 1.300 joves atletes d’arreu de Catalunya, que van desafiar la calor.

En joc estava el passi a la final del Campionat de Catalunya, prevista per a dissabte que ve, 18 de juny, a les pistes de Castellar del Vallès.

Pel que fa a la participació del Dinamik, 17 atletes van disputar aquesta prèvia i 10 dels representants del club vilanoví van accedir a la final.

En la categoria sub-12 van classificar-se per a la final Max Barba (pes i pilota), Pablo Pitton i David Ruiz (pertiga), Queralt Ka (disc i pes), Elba Rocha (60 metres tanques) i Júlia Zoroa (60 metres llisos)

En sub-14 també van aconseguir el passaport per a la final Greta Guinovart (salt de llargada), Laura Cañaveras (80 metres llisos), Martina Chaboye (salt de llargada i triple salt), i Adriana Curto (80 metres tanques i triple salt).

Comparteix la notícia