Search
Close this search box.
,

El Dream Team HQ, l’Atlètic Ribetà i The Old Boys, colíders a Segona A

L'Inter de Puerto Alegre frena el líder ECO Recasens a Segona B

The Old Boys, un dels colíders de Segona A // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF


Triple empat en el lideratge de la Segona Divisió A de la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf entre el Dream Team HQ, l’Atlètic Ribetà i The Old Boys. Tots tres sumen 10 punts de 12 possibles.

El Dream Team HQ va imposar-se al FC N.G.Bol per 1-5. Bogdan, amb un ‘hat-trick’, va ser l’home del partit. Van completar la golejada Alejandro Vidal i Miguel.

L’Atlètic Ribetà també va fer els deures tot endossant un 0-4 a l’Atlético Perroflautas. Els gols de la victòria van ser obra de Pau Giménez, Gerard, Iván i Dani.

The Old Boys va complir amb un 2-4 sobre el Fisiolab. Un doblet de Jordi Martínez i les dianes de Javi López i Christian van marcar les diferències.A Primera Divisió, Los Charrúas van aprofitar la jornada de descans del Geminis Style per passar a comandar en solitari la classificació. Ho fan amb un partit més que el seu immediat perseguidor després de desfer-se de l’Amigos de Zizou Elecmont per 5-1 amb gols d’Amir, Bruno, Richard i Fassani (2).

El Hooligans, tercer a la taula, va fer valer les dianes de Nil, Bernat (2), Òscar i Sergi Sánchez per derrotar el Bar T.A.C. també per 5-1.

També va guanyar el Finques Rius, quart classificat, que va imposar-se al Pizzeria Francesco per 4-2 gràcies als gols de Rubén, Pau (2) i Oriol.

El Fènix va guanyar el FC Rokeros per 1-0. Raúl va marcar l’únic gol del partit.A Segona B l’Inter de Puerto Alegre va trencar la ratxa guanyadora del líder ECO Recasens-Sports Bar Sitges tot derrotant-lo per 0-1. Abdal Karim va decidir el matx.

La resta de partits van estar farcits de gols. L’Apóstoles FC va imposar-se al Sin Patrocinador per 2-7, Los Legends van doblegar el Luistatto FC per 5-2 i el Pico Pala TM va guanyar el Pamp Rojo-Nova Olivella per 6-1.


Comparteix la notícia