Search
Close this search box.
,

El Femení del Rugby Club Sitges, campió de la Copa Catalana Bronze

Les 'dofines' guanyen el BUC B en la final per 0-32

El RC Sitges femení celebra el títol // FRANCISCO PÉREZ MÉNDEZ

L’equip femení del Rugby Club Sitges es va alçar diumenge passat amb la Copa Catalana Bronze després de desfer-se del Buc B en la gran final per 0-32. El partit es va jugar al camp de La Foixarda, a Barcelona.

Les ‘dofines‘ han acabat traient rèdit d’un any marcat per la pandèmia amb l’ajuda de la unió amb les femenines de Reus, Calafell i Tarragona.

La final va començar de meravella per al Sitges, ja que va inaugurar el marcador ben d’hora gràcies al primer cop de càstig: 0-3. Poc després va anotar la primera marca per situar un 0-8 en l’electrònic. Les ‘dofines‘ també dominaven les melés.

Feia calor i la fatiga passava factura als dos equips. El descans els va anar de meravella.

A la represa el Sitges, que tenia absències per lesions i compromisos professionals, va fer un joc molt intel·ligent, ordenat i molt més obert.

Tot i la bona defensa del BUC B, de seguida les ‘dofines‘ van sumar dues marques més per ampliar l’avantatge fins a un 0-20 en els primers 15 minuts d’aquest segon període.

El tècnic del Sitges, Camilo Hanglin, havia posat èmfasi en la defensa i les seves jugadores van complir placatge rere placatge per frenar les rivals. Abans del final, li van treure una targeta groga a una jugadora de l’equip local per reiteració de faltes i el Sitges se’n va aprofitar per aconseguir una nova marca (0-25).

El BUC no va aprofitar una situació de superioritat faltant cinc minuts per la bona defensa de l’equip sitgetà, que va acabar segellant el 0-32 final amb la darrera marca del matx.

El triomf del Sitges va anar acompanyat de les celebracions pel títol aconseguit. La copa era la recompensa al treball de tota la temporada.

Comparteix la notícia