El Ferroli Bàsquet Ribes manté la bona línia amb un nou triomf contra l’Àguiles

L'Intersport Olària Samà i El Surtidor Samà també guanyen

El Ribes duu un balanç de tres victòries i una derrota // CB RIBES

El Ferroli Bàsquet Ribes manté la bona línia al grup 3A de Primera Catalana i dissabte es va imposar a l’ÀguilesPlasfoc per 86-73.

L’encert de Josep i Manel en atac i un gran treball col·lectiu en defensa de tot el grup van ser dos factors fonamentals que expliquen el triomf dels blaus.

El partit es va trencar al tercer quart, quan l’equip d’Arnau Martrat va explotar en la parcel·la ofensiva i va establir les primeres diferències importants. En l’últim període, el Ribes va mantenir un ritme viu en atac per adjudicar-se la tercera victòria en quatre partits. Només porta un millor balanç que els blaus l’Olesa, amb un ple de triomfs.

L’Intersport Olària Bàsquet Samà, per la seva part, va sumar la primera victòria. Va aconseguir-la diumenge a la pista dels Monjos per 55-68. Els vermells van fer un gran treball defensiu i van guanyar tots els quarts.

En la Primera Catalana femenina, El Surtidor Bàsquet Samà continua intractable i es va imposar a la pista de l’AESE per 38-49. L’equip vermell no va arronsar-se i va saber picar pedra per sumar el quart triomf en quatre partits. El Samà ja és líder en solitari del grup 3A.