El Ferroli Ribes agafa aire amb una victòria molt necessària contra el cuer

L'Intersport Olària Samà també guanya i continua com a líder

El Ferroli Ribes va assolir un triomf molt necessari // CB RIBES

El Ferroli Ribes va agafar aire diumenge tot retrobant-se amb una victòria que necessitava de manera imperiosa al grup 2 de Primera Catalana. Els blaus es van imposar al cuer Farlawsports Golden Team per un ajustat 72-70.

El Ribes va haver de fer front a un equip molt físic que dominava el rebot i oposava molta resistència sota els dos cèrcols. Al descans guanyaven els visitants de dos punts (36-38).

A la represa, un canvi tàctic del Ribes, que va combinar la pressió amb una defensa en zona, li va permetre caçar més rebots i poder córrer més. Tanmateix, al final del tercer període es mantenien els dos punts de marge per al Farlawsports Golden Team (55-57).

El matx es va decidir en els últims compassos de l’últim quart. Amb empat a 70, Gerard Pasqual va acabar anotant la cistella definitiva a 1,6 segons de la botzina.

Els visitants van intentar replicar a la desesperada amb un triple que no va entrar. El parcial de 17-13 del Ribes en l’últim període va ser determinant. Els d’Arnau Martrat sumaven la segona victòria del curs.

El líder Intersport Olària també va guanyar i es manté al capdavant de la taula. Els vermells van derrotar dissabte el Reus Ploms Salle per 57-41.

D’un primer quart dominat pel Samà (10-8) es va passar a un segon període que va ser per als del Baix Camp (10-19).

A partir del descans va recuperar la iniciativa el conjunt vilanoví per marcar les diferències amb parcials de 19-7 i 18-7 en els dos últims quarts.

[su_box title=”Cinquè triomf de l’Intersport Olària Samà femení”]L’Intersport Olària Samà femení va obtenir dissabte la cinquena victòria del curs en nou partits a Copa Catalunya. Les de la capital del Garraf van derrotar el SESE per 59-52. El Samà va ser l’amo dels tres primers quarts i va arribar a la mitja hora de joc amb 16 punts d’avantatge (48-32). Un parcial d’11-20 per a les visitants en l’últim període va posar picant al partit, però no les hi va ser suficient per capgirar el marcador.[/su_box]