El Ferroli Ribes assalta l’Isaac Gálvez per derrotar l’Intersport Olària Samà

Els blaus agafen la iniciativa en el marcador des del principi

El Ribes va guanyar en el derbi jugat a Vilanova // CB RIBES

El Ferroli Ribes va assaltar dissabte el pavelló Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú i es va imposar a l’Intersport Olària Samà (60-74) en el derbi del grup 4 de Primera Catalana.

Un parcial de 0-11 dels blaus a l’inici va marcar el primer quart, resolt a favor del Ribes amb un 10-22.

La tendència va continuar igual en el segon període fins que els d’Arnau Martrat van aconseguir un avantatge de 16 punts. Aleshores va reaccionar el Samà i en només tres minuts va arribar a situar-se a dos punts del Ribes.

Tanmateix, la remuntada dels locals no va arribar a culminar-se. Al descans dominaven els visitants per 32-40.

A la represa la tònica va ser un intercanvi de cistelles. Cap dels dos equips podia imposar el seu joc.

A l’inici de l’últim quart, un parcial de 0-7 va donar al Ribes la màxima renda del partit (+17).

A partir d’aquest moment, els blaus van saber jugar amb el resultat per posar el llaç a un triomf treballat i coral. Les dues aficions van oferir un bon espectacle a la grada.

A una jornada del final, el Samà va tercer i el Ribes, sisè. Tres victòries separen els dos equips.