El Ferroli Ribes s’estrena amb victòria en la lligueta de permanència a 1a Catalana

La Clau Bàsquet Ribes obté el primer triomf de la fase d'ascens

El Ferroli Ribes busca la permanència a Primera Catalana // CB RIBES

El Ferroli Ribes va guanyar dissabte (82-75) el QBasket Sant Cugat en la primera jornada de la fase de permanència a Primera Catalana.

En els primers cinc minuts al Ribes li va costar agafar el ritme, però un cop va trobar el to va imposar la seva llei. En el segon quart va arribar a firmar un parcial de 16-0 que va donar-li un màxim avantatge de 21 punts.

Després del descans hi va haver més igualtat. Així i tot, la diferència que havia assolit el conjunt ribetà li va ser suficient per no deixar de portar la iniciativa en el marcador.

Els visitants van acabar de maquillar el marcador amb cinc punts en les dues darreres accions de joc, cosa que ha de fer veure els blaus que els partits no s’acaben fins que no sona la botzina.

Triomf de La Clau Bàsquet Ribes

La Clau Bàsquet Ribes manté la bona dinàmica de la primera fase i en l’estrena en la lligueta d’ascens a Tercera Catalana va vèncer diumenge el Sant Josep Obrer B per 65-42.

Tot i estar avisades, les blaves no van entrar bé al partit i al final del primer quart perdien de tres punts (11-14).

L’equip ribetà va reaccionar en el segon període amb un parcial de 21-11 que va posar les coses al seu lloc. A partir d’aquest moment, el partit va fer baixada per a les del Garraf.