Search
Close this search box.

El Ferroli Ribes enfoca la nova temporada amb el bloc guanyador del darrer curs

Arnau Martrat continua de tècnic i és prudent pel pla de competició

El Ferroli Ribes començarà la Lliga el 25 de setembre a casa // CB RIBES

El Ferroli Bàsquet Ribes enfoca la nova temporada a Primera Catalana amb el bloc que la campanya passada va proclamar-se campió al grup 3A de la categoria.

El jove Arnau Martrat, de 34 anys, però amb una llarga trajectòria al club, continua com a tècnic dels blaus per segona campanya seguida.

Carles Artigas, que ha deixat el bàsquet, és l’única baixa respecte de la plantilla del Ribes de la temporada anterior. L’equip només ha fet dues incorporacions, Guillem Hugué (Cornellà) i Cristian Prado (Canyelles), de 18 anys.

“Som un conjunt molt jove. La nostra mitjana d’edat és de només 23 anys. Això ens dona menys estabilitat que un grup més experimentat, però tenim més recorregut a llarg termini”, apunta Martrat, que també tindrà en compte els júniors de la casa que sobresurtin.

A l’hora de marcar-se objectius, el tècnic del Ribes no pren com a mesurador el títol aconseguit el juny passat en un curs més curt i amb menys equips per la crisi de la Covid-19.

Segons Martrat, “el nou pla de competició, amb una fase prèvia i una segona fase, fa difícil marcar-se objectius. Som 12 equips. Els quatre primers lluitaran per l’ascens. Els vuit restants, per evitar un hipotètic descens. Dir que no volem patir i que volem quedar entre els quatre primers per assegurar-nos la permanència seria massa ambiciós”.

L’entrenador del Ribes assenyala que “no podrem renunciar a cap partit i haurem de competir en tots per veure fins on arribem. A veure com estan tots els equips després de l’estranya temporada passada, marcada per la pandèmia”.

El debut del Ferroli Bàsquet Ribes a la Lliga serà el 25 de setembre a casa (18.00 h) contra els Monjos, un equip que sempre ha donat guerra als blaus.

Comparteix la notícia