El Ferroli Ribes es retroba amb el triomf amb un 65-69 a la pista del Gavà

L'Intersport Olària Samà suma la cinquena victòria seguida

Els jugadors del Bàsquet Ribes celebren el triomf a Gavà // INSTAGRAM CB RIBES

El Ferroli Ribes es va retrobar la victòria, dissabte, amb un 65-69 a la pista del Gavà. Els d’Arnau Martrat acumulaven tres derrotes seguides al grup 4 de Primera Catalana.

El matx va arrencar molt igualat, amb petits avantatges del Gavà, que va arribar al descans cinc punts per sobre.

A la represa, el Ribes va replicar amb un parcial de 0-13, però el Gavà va tornar a contestar de pressa per tornar a equilibrar el partit.

En l’últim quart els tirs lliures i l’encert des de la línia de tres punts va decidir la segona victòria del conjunt ribetà a la Lliga. Manel Butí va liderar l’equip ribetà amb 21 punts.

L’Intersport Olària Samà també va jugar dissabte i va sumar la cinquena victòria consecutiva. Els vermells es van imposar al Manyanet Molins per 68-55.

La defensa va tornar a ser fonamental per a l’equip d’Adrià Piñol, que va tancar el primer quart amb vuit punts d’avantatge (19-11), una renda que es va mantenir fins al descans.

A la represa, no va deixar de dur la iniciativa el Samà per endur-se els dos darrers períodes (17-15 i 18-15) i apuntar-se el triomf.

Sergi Liao (24 punts) i Pau Borjas (11 punts) van ser els jugadors més destacats del conjunt vilanoví, quart a la taula a un sol triomf del líder Tecla Sala.