Segueix-nos

Coronavirus Covid-19

El futbol sala i el Trofeu Primavera, condemnats a donar el curs per acabat

L’Ajuntament de Vilanova apel·la a la prudència en la desescalada

La Lliga de Futbol Sala Casernes Vilanova es va aturar arran de la pandèmia // G.M.CH.

Els organitzadors de la Lliga de Futbol Sala Casernes Vilanova i del Trofeu Primavera encara no han donat per acabades les respectives temporades, però estan condemnats a abaixar la persiana i decidir si donen efectes a les classificacions tal com estaven abans de la pandèmia o bé si declaren nul·la la campanya 2019/2020.

Les dues competicions es disputen majoritàriament en les instal·lacions municipals de la capital del Garraf i des del Consistori es creu que el més sensat seria donar per finalitzat el curs per la dificultat de preveure quan i en quines condicions podran tornar a l’activitat. “Des de l’Ajuntament no podem donar l’autorització perquè s’acabin les competicions. No podem córrer cap risc”, diu la regidora d’Esports de Vilanova, Blanca Albà. “A curt termini no podran acabar les lligues. Segurament el millor és que pensin ja en la temporada que ve amb les lògiques reserves per la incertesa que hi ha. Tot just aquest cap de setmana es reactiva el futbol d’elit i el dia 17, el bàsquet i, per exemple, el futbol i el bàsquet que depenen de la Federació Catalana van posar el punt final a la temporada ja fa dies”, afegeix.

Alfonso Uceda, president del Trofeu Primavera, admet que “estem en mans de l’Ajuntament. Ens agradaria acabar les competicions d’una manera o d’una altra, però no depenem de nosaltres”. Xavi Roca, president de la Lliga de Futbol Sala Casernes Vilanova, es manifesta en els mateixos termes: “Depenem de l’Ajuntament. Segurament aquesta setmana emetrem un comunicat donant per acabada la temporada i explicant com resolem les competicions”.

Ara per ara, les instal·lacions esportives municipals cobertes de Vilanova, com el pavelló de Les Casernes, on es juga a futbol sala, romanen tancades i de les instal·lacions a l’aire lliure només estan obertes les Pistes d’Atletisme i el Circuit de Ciclisme per a esportistes federats. I quan el Garraf entri en la fase 3 del desconfinament, segurament la setmana que ve, podran començar els casals d’estiu i alguns es desenvolupen, precisament, als pavellons municipals i als camps de futbol de Vilanova.

A les Roquetes, els organitzadors de la Lliga de Futbol Sala van aprofitar el comunicat del 23 d’abril de la Federació Catalana de Futbol que donava per acabat el curs per posar també el punt final a la Lliga i a la Copa 2019/2020. A més, van deixar enlaire la celebració de les 24 Hores, que es disputen al setembre. Els rectors de la Lliga de Futbol Sala Vila de Sitges encara no s’han manifestat al respecte.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Coronavirus Covid-19