Search
Close this search box.

El Gandesa-Vilanova, suspès per la retirada de l’equip de la Terra Alta

El partit estava previst per aquest diumenge

L'onze titular del Vilanova en la represa de la Lliga a Viladecans // G.M.CH.

El partit que el Vilanova havia de jugar diumenge al camp del Gandesa no es disputarà. Aquesta tarda s’ha confirmat la retirada de la competició del conjunt de la Terra Alta, que només havia jugat un partit des que va començar el campionat de Primera Catalana i cap des de la represa de la Lliga. El matx ha quedat suspès.

El Vilanova ja ha estat informat per la Federació i s’estalviarà viatjar. Una de les opcions que manejava el conjunt blanc-i-blau era comparèixer al camp del Gandesa davant la incertesa en el futur del club de la Terra Alta.

El Gandesa, ferm en la decisió de no poder reprendre la competició per no donar-se les condicions sanitàries, econòmiques i esportives, havia trencat la dinàmica habitual d’entrenaments, alterada pel toc de queda i el confinament comarcal dels últims mesos. Dels 31 clubs que van manifestar-se en aquest sentit al febrer, s’ha acabat quedant sol.

Per al club de la Terra Alta era la primera temporada de la història a Primera Catalana. Ara falta saber si acabarà baixant una o dues categories de manera administrativa.

El pròxim partit del Vilanova serà el 21 de març a l’Alumnes Obrers contra la Rapitenca.

Comparteix la notícia