Segueix-nos

Futbol 7 | Lliga Comarcal

El Geminis Style, líder en solitari de Primera amb dos triomfs en dos partits

A Segona A, quàdruple empat al capdavant de la taula

L'Inter de Puerto Alegre, segon a Segona B // CONSELL ESPORTIU GARRAF


El Geminis Style lidera en solitari la Primera Divisió de la Lliga Comarcal de Futbol-7 del Consell Esportiu del Garraf amb dos triomfs en dos partits. En la segona jornada, disputada durant aquesta setmana, es va imposar al Bar T.A.C per 0-7. Raúl va destacar amb tres gols. També van marcar Marc González (2), Javier Gandía i Héctor.

El Hooligans, segon a la taula, duu un balanç de quatre punts sobre sis després de superar el FC Fènix per 3-1 amb dianes de Nil Gimeno (2) i Ismael. També amb quatre punts està Los Charrúas, que es va desfer del Finques Rius per 0-2 gràcies als gols d’Amir i de Richard.

El Pizzeria Francesco, per la seva part, va imposar-se als Amigos de Zizou Elecmont per 3-1 en un duel directe de la zona alta. Ibrahimi, Peretto i Badia es van repartir els gols de la victòria.A Segona A hi ha un quàdruple empat a quatre punts al capdavant de la taula entre la Penya Barcelonista Vilanova, el Dream Team HQ, l’Atlètic Ribetà i el The Old Boys. Els quatre equips han guanyat un partit i han empatat l’altre.A Segona B, l’únic equip que porta un ple de triomfs és l’ECO Recasens-Sports Bar Sitges, que en aquesta segona jornada va derrotar l’Apóstoles FC per 1-3. Els gols de la victòria van ser obra d’Aarón, Borja i Ignacio.

L’Inter de Puerto Alegre, segon amb quatre punts, va empatar a tres contra el Pico Pala TM. David Cuesta, Martí Díaz i Jordi Espejo van marcar per als primers, i David Gallego, Ithan Soriano i Eliseo, per als segons.

Amb tres punts a la taula estan Los Legends, el Pamp Rojo-Nova Olivella i el Sin Patrocinaor FS.


PUBLICITAT

Més a Futbol 7 | Lliga Comarcal