Search
Close this search box.
,

El Géminis Style, l’Inter i el Dream Team HQ golegen en la segona jornada de Copa

Tots tres equips marquen fins a set gols als respectius rivals

El Hooligans, colíder al grup B de la Copa // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF

Segona jornada de Copa aquesta setmana a la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu. L’Inter de Puerto Alegre, el Géminis Style i el Dream Team HQ van firmar les golejades més àmplies.

El Géminis Style, segon a Primera Divisió, no va donar opció al Sin Patrocinador i va endossar-li un 1-7 amb gols de Javi, Raúl, Jesús (2), Fede (2) i Marc. Els blancs lideren el grup A amb sis punts sobre sis possibles.

Tres en duu l’Inter de Puerto Alegre, de Segona B, que va passar per sobre del Fisiolab, cuer a Segona A, amb un 0-7. Els gols se’ls van repartir Martí, Jordi Espejo, David Cuesta, Isidro, Pol, Víctor i David Menor.

En l’altre partit del grup el Rokeros va fer imperar la lògica amb un 5-2 sobre l’FCNG Bol. Íker (2), Sergio, Brian i Nágera van ser els autors de les dianes del triomf.Al grup B es va produir l’altra gran golejada de la jornada, el 7-0 del Dream Team HQ sobre el Pamp Rojo-Nova Olivella. Bogdan (2), Abel (3), Franciso i Marcos van ser els golejadors.

El grup el colideren l’Atlètic Ribetà i el Hooligans amb sis punts després de desfer-se del Fènix (0-5 per alineació indeguda) i de Los Legends (1-3), respectivament.El Finques Rius comanda el grup C amb sis punts. En aquesta segona jornada va fer valer les dianes d’Oriol, Roger i Ricard (2) per derrotar l’Atlético Perroflautas per 4-1.

En els altres dos partits del grup, Los Charrúas van guanyar el Pico Pala (0-2) amb gols de Matías i Amir, i l’Apóstoles es va emparar en els doblets de Sergi Tulloch i José David per vèncer (2-4) The Old Boys.

Al grup D manen l’Amigos de Zizou i el Pizzeria Francesco amb sis punts. En aquesta segona jornada van superar el Bar T.A.C. (3-1) i la Penya Barcelonista (2-1), respectivament.

L’ECO Recasens-Sports Bar Sitges es va estrenar a la Copa tot imposant-se al Luistatto per 3-2 amb gols d’Ignacio, Josep i Abdon.


Comparteix la notícia