Search
Close this search box.
,

El gimnàs municipal de Canyelles reobre el 14-S després de sis mesos

Per accedir a la instal·lació s'ha establert un protocol sanitari

El gimnàs de Canyelles es va tancar arran de la pandèmia // AJUNTAMENT CANYELLES

El gimnàs municipal de Canyelles ja té data de reobertura. Serà el 14 de setembre, dilluns que ve. La instal·lació recuperarà l’activitat després de sis mesos d’aturada arran de la pandèmia.

Per accedir al gimnàs s’hauran de seguir unes estrictes mesures de seguretat per evitar la propagació del virus.

Totes les persones hauran de signar un document d’autoresponsabilitat per poder entrar a la instal·lació. A més, es prendrà la temperatura a tothom i no es podrà accedir si se superen els 37,4º.

Caldrà fer reserva prèvia mitjançant el telèfon 938973515 o bé través del correu electrònic dt@esportxtothom.com. L’aforament de les diferents sales estarà limitat al 50%. Haurà d’haver-hi una distància d’1,5 metres entre cada usuària o usuari.

Per complir amb la normativa s’han reduït les classes dirigides i l’horari es farà públic.

Es prendran altres mesures preventives com la desinfecció de mans, l’obligatori ús de la mascareta en tota la instal·lació fins a l’inici de la classe dirigida, la desinfecció del material després de cada ús o la ventilació constant de les sales. A més, els serveis de taquilles i la sauna queden anul·lats.

Es recomana venir canviat de casa per intentar fer ús dels vestuaris i dutxes el menys possible. Tot i això, es podran fer servir en cas de necessitat amb el 50% de l’aforament i la distància de seguretat d’1,5 metres.

L’Ajuntament de Canyelles es compromet a augmentar la neteja i desinfecció dels espais comuns de dos a tres cops al dia.

Comparteix la notícia